Poziv za Okrugli stol

slika za web

Aktivnosti LAG-a (Hercegovac, Garešnica, Križ)

LAG Moslavina nastavlja sa svojim aktivnostima. Podsjećamo Vas da SUTRA (29.8.) možete sudjelovati na Okruglom stolu s temom “Uloga razvojnih institucija u razvoju ruralnog područja” u Hercegovcu, s početkom u 14:00h u Hrvatskom seljačkom domu. U PETAK (4.9.) sudjelovati možete na okruglom stolu s istom temom u Garešnici, u prostorijama Udruge umirovljenika, od 17:30h. Pozive i programe prikazanih okruglih stolova možete preuzeti iz prethodnih postova.

U SUBOTU (5.9.) LAG Moslavina zajedno s DND-om Križ organizira Okrugli stol s temom “Poduzetništvo žena na ruralnom području”, u sklopu manifestacije Kriški oblizeki. Festival slastica „Kriški oblizeki“ gospodarska je manifestacija koja promiče tradiciju, poduzetništvo i obrte te ukazuje na mogućnosti ruralnog prostora i održive ekonomije. Stručne rasprave, zaključci i upute nositelji Okruglog stola upućuju direktno obrtnicima i poduzetnicima, zadrugarima i članovima udruga i OPG-a koji izlažu na sajmu, upućuju ih na mogućnosti poticaja kako državnih institucija tako i različitih inozemnih izvora financiranja. Nadalje, upravo prateći sadržaji pružaju podršku sustavnom marketinškom pristupu koji je nužan da bi proizvod osvojio tržište i posao isplativ, promovira ekološki pristup i zdravu, zelenu proizvodnju u prehrambenom sektoru, pri čemu se poseban naglasak stavlja na tradicijske vrijednosti i nasljeđe.

Poziv za Okrugli stol u sklopu manifestacije Kriški oblizeki: Poziv na Okrugli stol – Kriški oblizeki

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas da sudjelujete i doprinesete prikazanim okruglim stolovima. Veselimo se Vašem dolasku!

Tags: , , , , , ,