Nagrađene slastice 17. Kriških Oblizeka

Predstavljamo Vam neke od nagrađenih slastica 17. Kriških Oblizeka! 

Kroz idućih nekoliko tekstova pokušat ćemo vam predstaviti neke od nagrađenih slastica 2014. godine sa 17. Kriških Oblizeka. Uz recepte nagrađenih slastica zatražili smo i kratke izjave naših natjecatelja, kako bi s vama podjelili njihovo iskustvo kao nagrađenih te kako su se uopće odlučili ispeći kolač i prijaviti na izložbu. Nadamo se da ćete i Vi čitajući njihove izjave odlučiti pridružiti se najdugovječnijoj slatkoj manifestaciji u Hrvatskoj.

Samo su jedne slastice …

 Slastice sa srcem !

Melita Husnik Novak

 

          Melita Husnik Novak

Eto ne znam odakle početi pa ćemo ovako 🙂
Eto torte su moja skrivena strast,volim ja ispeći i pokoji kolač, ali više uživam u izradi torti u samom njihovom ukrašavanju… najsretnija sam kad svoje najmilije iznenadim pokojom za rođendan… volim isprobavati recepte koje često pronalazim na raznim internet stranicama sa kolačima.
Torte nikad ne pečem po odabiru namirnica nego ona koja me privuće izgledom…pa je tako nastala i pobjednička…
Mislim da je svima razlog prijave isti pa tako i meni-pobjeda da se pokaže umijeće da se ljudi druže i izmjenjuju recepte…eto ja sam prošle godine sudjelovala po prvi puta i bila ugodno iznenađena sto je moja slastica bila nagrađena od strane publike… od tog trenutka znala sam da idem dalje i da ne odustajem …zato dragi moji vidimo se i ove godine sa novim slasticama 🙂

RB/DS